Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünkről

Cégünkről

A fontos dátumok, jeles napok nem csak egy család, hanem egy cég életében is mérföldkövek.
A Leitz Hungária ismét mérföldkőhöz ért, hisz 2017.március 1-én már abban a tudatban tölthettük a munkanapot, hogy cégünk nagykorúvá vált. Az 1998-as megalapítást követően az első munkanap 1999 március 1. volt, a mai napig emlékszem rá.

18 év! Mennyi várakozás, reménykedés, erőfeszítés, fárasztó utazások, tárgyalások, igazodás a piachoz, útkeresés minden pillanatban! Válság(ok), hisz a mai piacunk például megsínylette a 2001. szeptember 11-ei eseményeket, de radikális változást hozott a 2008-2009-es válság is. Örömök, sikerek, elismerések, barátságok a Föld minden részéről.

1999-ben még láthattuk és munkában megélhettük az analóg fotográfia aranykorának végét, ma a digitális világban ezekre az időkre már csak néhány arc, pár jó történet és néhány (muzeális értékű) tárgy emlékeztet. A Leica, a Minox és a Samsung fotótermékekkel kezdtünk, később a Yukon-nal folytattuk, de ezekre a gyártókra is alig lehet ráismerni. A Samsung alig ismert márka volt, ma szinte nincs háztartás Samsung termékek nélkül, viszont a Dél-Koreai óriás már nem gyárt fényképezőgépet, mi pedig végig élhettük a velük a sikereiket az analóg fotográfiától a digitális világig.

A Leica egy kis német közép-vállalat volt, ma modern, 21. századi cég - központjával és kiváló termékeivel fittyet hány a fotópiac válságának, és a legtrendibb dolog Leica-val fotózni, és a képminőség terén még mindig a Leica az első!

A Yukon kisüzemből az outdoor optikai piac meghatározó szereplője lett a night vision és thermal termékek révén.

Úgy érezzük, hogy a digitális robbanás időszakát viszonylag jó stratégiával éltük át, de ez minden nap új és új kihívásokat hoz magával.

Mindig törekedtünk arra, hogy lekövessük a világ összes számottevő optikai újdonságát, és ebből egy portfóliót állítsunk össze Vásárlóink számára, ez a mi fő kihívásunk. Olyan portfóliót, amely folyamatosan igényt tarthat a figyelemre az optikai termékek iránt érdeklődők színes közösségében, akik között éppúgy megtalálható a vadász, mint a természetvédő, az amatőr vagy hivatásos fotós, ornitológus, természetjáró, de akár a polgárőr vagy az egyenruhás, esetleg fegyveres rendvédelmi dolgozó.

Ha pedig munkánknak köszönhetően megkaptuk az elismerést, akkor az olyan mint a drog: egy vérbeli kereskedő rászokik, és újabb adagokat kér belőle! Így vagyunk ezzel mi is.

Hihetetlen öröm az a nap mint nap tapasztalható érdeklődés, nyitottság és figyelem, mellyel Vásárlóink kényeztetnek el bennünket, és amely erőt ad minden nap neki vágni az aktuális feladatnak. Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket, és várjuk Önöket minden nap üzletünkben, rendezvényeken, vagy akár online!

Valamint ezúton szeretném megköszönni viszonteladó Partnereinknek is a támogatást, mert ők szintén egy együtt működő, építő közeget képeznek, erejükhöz mérten nagy segítséget adnak, és a Velük való munka élménye minden nap feltölti Csapatunkat. Ezúton is köszönjük Nekik, hogy velünk dolgoznak!

Keresés